Popular Kfz-Diebstahlsicherung.de | Secukey (Keyless Go Schutz) throughout Secukey 3.0 Qəmbər 2018

Secukey 3.0 2018

Posted on

secukey 3.0 Meer auto band technische Onderzoeken en antwoorden
Auto banden en technische termen zijn amigo, die is waardevolle speciaal voor mensen die werken met deze mensen. Echter we louter stervelingen kunnen profiteren van begrip aantal de jargon. Hier zijn enkele vragen, met meerdere-keuze antwoorden. De ideale antwoorden zijn hieronder dus observeren hoe hoge kun je score.

Popular Kfz-Diebstahlsicherung.de | Secukey (Keyless Go Schutz) throughout Secukey 3.0 Qəmbər 2018

Popular Kfz-Diebstahlsicherung.de | Secukey (Keyless Go Schutz) throughout Secukey 3.0 Qəmbər 2018 by kfz-diebstahlsicherung.de

1) wat is ‘aquaplaning’?

A: Een gemeenschappelijk watersport waarbij Ski’s en een hang-zweefvliegtuig?
B: wat wanneer een band kan niet kristalhelder weg drinkwater weg snel genoeg?
C: een techniek werkzaam bij een diepzee timmerman?

 

aflevering betalingen op uw wat is ‘rolweerstand’?

A: de hoeveelheid sterkte moet overwinnen de stationaire massa van het band?
N: Wartime strijders die gebruikt gemaakt?
C: de mogelijkheid van een band te stoppen een auto draaien?

een paar. Wat doet ben + S “staan voor?

A: er is een bekende verscheidenheid winkel?
B: ‘ Match en Slip’ als gebruikt op loopvlak van grip?
C: het geeft aan een “Mud and Snow” banden?

READ  Autohaus Haase Duisburg 2018

5. Wat is een ‘mid range’-band?

A: er is een band ter uitvoeren op een gematigde druk?
N: een band van lagere thats kwaliteit dan een topkwaliteit band maar is goedkoper?
C: een band die dons uit twee keer als snel als een hoge bereik band?

vijf. Wat is ‘Mu’?

A: de coëfficiënt uit de gemiddelde houd van een band op een vochtige oppervlak?
W: een metrische eenheid van bandenspanning?
C: het geluid gemaakt door een zwijgzame koe?

6. Wat is een ‘Staande golf’?

Trends Time & Attendance Wholesale, Attendance Suppliers - Alibaba in Secukey 3.0 Qəmbər 2018

Trends Time & Attendance Wholesale, Attendance Suppliers – Alibaba in Secukey 3.0 Qəmbər 2018 by sc02.alicdn.com

A: de hand signaal gegeven door een politieagent regisseren verkeer?
M: de sinusgolf aangetoond op de scherm van een elektronische digitale band-balancing apparatuur?
C: een golf van vervorming rechts vooraan en in de achterkant van de contact patch van een rollende banden?

READ  V Markt Munchen 2018

7. Wat is ‘Opnieuw grooving’?

A: snijden nieuw groeven in de zijwand van uw band steun water dispersie?
B: snijden nieuwe groeven in zetten loopvlak toe het leven van vrachtwagen banden?
C: Een oude persoon leren pauze partij?

8. Precies wat is ‘profiel’ secukey 3.0?

Popular Cf6_Secukey - Access Control Manufacturer Of Rfid, Sboard, Biometric throughout Secukey 3.0 Qəmbər 2018

Popular Cf6_Secukey – Access Control Manufacturer Of Rfid, Sboard, Biometric throughout Secukey 3.0 Qəmbər 2018 by www.secukey.com.cn

A: het verschil waarbij de maten van voor- en achterzijde banden?
B: Iemands zelf bekendgemaakt informatie over Facebook?
C: de verhouding van de zijwand van de band elevation aan de breedte van een auto band van loopvlak?

9. Wat doet “SST” zijn een symbool van?

A: Die staat voor ‘Tweede Set van banden’?
B: Die staat voor ‘Self ondersteunende technologie’?
C. het staat voor ‘Iets Slippy banden’?

10. Precies wat zijn ‘Harmonischen’?

READ  Kba 45438 2018

Trends Secukey 3.0 Diebstahlschutz Keyless Blogger 12V Sicherheitsschlüssel regarding Secukey 3.0 Foto 2018

Trends Secukey 3.0 Diebstahlschutz Keyless Blogger 12V Sicherheitsschlüssel regarding Secukey 3.0 Foto 2018 by www.hgo.de

A: vervelend heurt en geluiden veroorzaakt ongemak voor de inzittenden van een auto?
B: band lawaai ocurring gewoon op bepaalde weg vloeren?
C: een 1960 ‘s riem die toegepast musical zagen?

11. Wat is ‘Hysterisis’?

A: de hardheid van de rubber gebruikt een auto band van karkas?
B: Een dame relatieve die heeft de neiging om zorgen?
C: de weerstand tegen vervorming van de rubberized in een staan blok?

sluimeren. Waarom doen sommige band installateurs gebruik van stikstof?

A: als alternatief voor lucht om oppompen banden?
B: Als een methode van verwijderen een oude band van een wiel?
C: voor een giechelen in de baai van Tyrus vooruit een korte rest secukey 3.0?

Antwoorden
1B
2A
3C
4B
5A
6C
7B
8C
9B
10A
11C
12A

Gallery of Secukey 3.0 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *