Popular 🚗 Auto Park Bornum - Autohändler In 30453 Hannover Am Großmarkt 5 inside Autopark Bornum Qəmbər 2018

Autopark Bornum 2018

Posted on

autopark bornum De favoriet Audi A4 is gezicht opgeheven
De populaire business cabaret heeft gekregen een facelift door Audi. Zijn niet de wijzigingen innovatieve maar zijn net genoeg A4 geven een nieuwe kijken. De meest dominante wijzigingen ter de voorkant, met opnieuw ontworpen auto koplampen, meer hoekige-ventilatieopeningen en afgevlakte mistlichten-wordt de opvallen verse motor van Audi A4 geweest uitgerust met is zeker, ook een meesterwerk van ontwerp.

Binnen de cabine geweest gebouwd nog meer opmerkelijke door Audi met handvol chroom whitening strips en extra hoge glans zwarte trim waardoor het een zelfs verfijnde plek om hebben. Er zijn nu minder switches beheersen de klimaat en audio apparaten waardoor die meer verbruiker vriendschappelijk. Audi hebben ook getweaked de motor line-up over is bereik te verminderen uitstoot en verhoging elektrische stroom. De schoonste Audi A4 motor; de twee. 134bhp van 0 liter TDI had van 119g/km KOOLDIOXIDE emissies maar nu de nieuwe Audi A4-engine is voorzien, stoot gewoon 119 g/km plus de brandstof economie gegroeid aan vijfenzestig. 7mpg autopark bornum.

READ  Anzugsdrehmomente Vw 2018

Best 🚗 Auto Park Bornum - Autohändler In 30453 Hannover Am Großmarkt 5 with Autopark Bornum bild 2018

Best 🚗 Auto Park Bornum – Autohändler In 30453 Hannover Am Großmarkt 5 with Autopark Bornum bild 2018 by www.carrando.com

Trends Autohaus Hannover - Stadtbranchenbuch throughout Autopark Bornum bild 2018

Trends Autohaus Hannover – Stadtbranchenbuch throughout Autopark Bornum bild 2018 by static.opendi.com

Wanneer in motie de nieuwe Audi A4-engine is wanneer u hebt voelt soepeler en pittig dan haar voorganger. De 0-62 mph korte is hetzelfde als de allerlaatste model voor 9. drie of meer seconden. De schorsing is verbeterd en prima afgestemd te bieden beter behandeling en comfortabele rijden. De Audi Drive Kies systeem gebouwd in dit renovatie maakt de station nog meer veilig. Dit systeem vergunningen stuurprogramma’s aanpassen de leidende, dempers en gaspedaal reactie volgens voor hun moet. De optie Gemak, Energetische modus en efficiëntie methode. De vertrouwen altijd is nog steeds hoge bent u Audi A4 driving sinds het biedt een goede hoeveelheid van grip en weinig menselijk lichaam rollen.
De Audi A4 is uitgerust met een heleboel hightech apparaten die beschikbaar zijn in de grotere plus meer dure versies. De sat-nav scherm toont beelden door Google Maps terwijl de MMI plus systeem biedt een onzichtbare internet moordenaar plek in de auto. Daarnaast zijn er nieuwe straat vertrek voorzichtigheid systemen en automatische remsysteem. De 2. nul liter verse motor van Audi A4 biedt kost vandaan 26, 555 met een heleboel regelmatige apparatuur vaste. Klimaatregeling, vermoeidheid erkenning, 17-inch metalen en cruise reis controle toevallig opgenomen. De Audi A4 was een grote all rounder maar nu een meer stijlvolle facelift, veel efficiënte motoren en nieuwe geavanceerde gadgets maken het nog beter. Één ding waarop zij hoeft niet is een prachtig injectie plezier in bestellen dat het kan nemen verkoop in de rijbewijs belangrijkste keuze , de BMW 3 Series autopark bornum.

READ  Innenraumfilter Golf 4 2018

Popular Autopark Ilmenau Gmbh – Ihr Ford Händler In Ilmenau within Autopark Bornum Qəmbər 2018

Popular Autopark Ilmenau Gmbh – Ihr Ford Händler In Ilmenau within Autopark Bornum Qəmbər 2018 by suche.kosyplus.de

Gallery of Autopark Bornum 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *