Best Lohner Echo Mai 2016Werner Berning - Issuu with regard to Wetter 49835 Qəmbər 2018

Wetter 49835 2018

Posted on

wetter 49835 Californië gouverneur Schwarzenegger vroeg ons Automakers Om te reizen “groene”
De opmerkelijke presentatie geleverd door Californië? t Eervolle Hoofd van de bedienden heeft draaide de middag op de Georgetown School in een opvallende evenement.

Dit is eigenlijk de afdrukken type van de keynote speech van de gouverneur Schwarzenegger (met de introductie deel knippen):

Popular Lohner Echo September 2017Werner Berning - Issuu within Wetter 49835 Qəmbər 2018

Popular Lohner Echo September 2017Werner Berning – Issuu within Wetter 49835 Qəmbər 2018 by image.isu.pub

HOOFD VAN DE BEDIENDEN: dank u. Dank u. Hartelijk dank, David, voor de prachtige voordelen, ik dankbaar zeer veel. In feite is het grote om hier vandaag aan de Georgetown University, beschreven in mijn eigenschap als de alma mater, wijten aan cursus mijn significante andere ging naar Universiteit hier, en ze studeerde hier in Georgetown. (Applaus)

Dus i wil bedanken mijn significante andere ook om komt hier vandaag en zitten binnen de voorkant rij. En ze eigenlijk, natuurlijk, de meest geweldig aanvankelijk dame het feit dat Verenigde Staten heeft ooit gezien, dus bieden haar een belangrijke hand nogmaals. (Applaus)

En zo ik moet zeggen ik ben tot op zekere hoogte verbaasd als hier en de reden is echt omdat drie en een half jaar geleden zodra ik liep bestemd gouverneur Ik gebruikte om te gevolgd rond door milieu demonstranten met tekenen. Zij didn? t zoals mijn eigen Humvees en Hummers, en mijn SUV’s of iets die ik deed. De waarheid vertellen, wanneer ik beloofd die ik zou verhoging de milieu wanneer ik werd chief uitvoerend, zij didn? t inziens beide. Dus hier, 3 en een half jaar later, en ik ook? m rond de cover van Newsweek onder de grote eco krijgers. Alleen in de VS, dat? h alle ik kan zeggen. (Applaus)

Popular Der Weg Zum Eigenen Heim Herbst 2017Grafschafter Nachrichten - Issuu intended for Wetter 49835 Qəmbər 2018

Popular Der Weg Zum Eigenen Heim Herbst 2017Grafschafter Nachrichten – Issuu intended for Wetter 49835 Qəmbər 2018 by image.isu.pub

Maar zonder twijfel iets; Hoewel Ik hou van wordt op de cover van Newsweek, maar er moeten is enkele andere personen op dat dekking, en mensen zijn individuen die waren mijn persoonlijke partners binnen de wetgever. Zij hebben werkte heel moeilijk, ze waren verbazingwekkende partners, en ik? m bespreken hier met betrekking tot, allereerst vergadering spreker Progressieve N?? EZ en Senator Perata. Ik eigenlijk uitgenodigd beiden voor komen hier, maar ze kon? t genereren, maar ik wilde alleen maar dank hen publiekelijk bent u dergelijke prachtig milieuactivisten en dergelijke grote commandanten in de omgeving. Dus toestaan? s geven hen een grote palm, hoewel dat zij? Re niet hier. (Applaus)

En ik verlangen aan waarderen ook iemand die is hier met ons vandaag, die is Assemblywoman Fran Pavley. Ze heeft geweest dergelijke uitstekend, grote soldaat. (Applaus)

Zonder twijfel iets; dit kan zijn een echte deal. Dit kan de echte deal. Dit vrouw blijft vechten met betrekking tot het milieu manier voor ik ooit werd gouverneur, en ze heeft eigenlijk is de auteur van deze zeer belangrijk wetgevingen, en ze heeft personen onze kantoor, en het meisje met een teamplayer. En dit kan, kunt u hier, ze? t een democraat. Ook de spreker staat bekend als een democraat. Senator Perata staat bekend als een democraat. Wat betekent dit is wat We? m spreken over, samenwerken binnen een tweepartij of na partijgebonden manier, en dit is hoe we ontvangen dingen gedaan, omdat ons aller werken wat is beste voor de mensen van Washington dc en Amerika. Dus dank u weer te Assemblywoman Pavley. (Applaus)

Nu, ik weet dit is een milieuconferentie, toch ik wilt om te beginnen spreken eerste met betrekking tot bodybuilding. Evenals de reden is omdat bodybuilding is een ander passie van mij, als u waarschijnlijk weet, en het heeft gelijkenissen er. lichaamsbouw gebruikt te hebben een uiterst schetsmatig afbeelding. As a matter of fact, mijn aantallen waren zo hoog die velen die opgelost serieus en gepompt gewichten didn? kapitaal t toegeven waren doen krachttraining. As a matter of fact, verklaren in de oude dagen, aantal de zeer beroemde Hollywood sterren Kirk Douglas, zoals Eastwood, Charles Bronson, en de lijst gaat maar door en, ze allemaal bedacht met gewicht ladingen, maar ze onder geen beding toegelaten die publiekelijk vooral omdat zij didn? t verlangen om de sportzalen die waren gekoppeld zoals kerkers en dat had fans, en dat ervaren raar mensen opleiding in over het algemeen er. Dat wil zeggen de soort een afbeelding het had.

READ  Auto Ummelden Düsseldorf 2018

wetter 49835 Hoewel wij gewijzigd dat ons aller bewust verbeterde die. En wat we zou was, we kwam met een boek genaamd Bewegen ijzer? Ik weet veel van jullie weten over, met name de studenten? dan de film Groeiende ijzer, en dat veranderd krachttraining, het imago van bodybuilding, aanzienlijk. Als een feit, de perceptie van bodybuilding begon te verandering en werd het veel meer hip en nog meer en meer aantrekkelijk. En dan plotseling, iedereen gewenste te uitoefenen. As a matter of fact, vandaag kun je naar elke plaats de aarde en je zult vinden een bodybuilding sportschool of een plek waar u kunt verrichten gewicht sterkte opleiding, en u kunt aangaan elke gymnasium en je zult zoeken gewone mensen verwijzen naar hun ab spieren, hun lats, hun deltoides, lichaamsvet, en alle die soorten dingen. Zodoende zulks is hoeveel het getransformeerd. Het werd populaire, werd het sexy, aantrekkelijk.

Best Lohner Echo Mai 2016Werner Berning - Issuu with regard to Wetter 49835 Qəmbər 2018

Best Lohner Echo Mai 2016Werner Berning – Issuu with regard to Wetter 49835 Qəmbər 2018 by image.isu.pub

Dat is precies wat er moet gebeuren met de milieu-beweging. Net als bodybuilders, milieuactivisten waren beschouwd als soort raar en fanatici ook. U al weet, het soort van kritische boom huggers. Milieuactivisten waren geen pretje; we hielden graag prohibitionisten op een broederschap samenkomen. (Applaus)

Dus iemand een paar dagen geleden gewoon onthuld me een toon dat was van een autoverkoper binnen een showroom converseren met Dit paar. En de autoverkoper aangegeven op de auto en verklaarde, “deze auto loopt met behulp van een gewone benzine-aangedreven motor, en vervolgens wanneer het lijkt een beetje schuld, wanneer het zintuigen schuld, dit schakelaars aan batterij. ” Nu, dat? s grappig, het? s i9000 een toon. Maar zonder twijfel iets; momenteel er? s alot van waarheid daartoe. Met betrekking tot te lang milieuvriendelijke verkeer was aangedreven door schuld.

Niettemin ik denk die is over wijzigen over via wordt uitvoeren door wroeging te steeds aangedreven door iets aanzienlijk meer positief, veel meer dynamische, iets veel meer kunnen van introductie grote transform. U weet het soort schuld ik? m gesproken; de schoorstenen oprispingen luchtverontreiniging die aan de achterzijde van onze jacuzzi’s en elk van onze groot-scherm Televisies, en mijn geval energieke mijn persoonlijke vliegtuigen. Daarom jammer, natuurlijk dat we kan? t bijna alle live eenvoudig woont zoals de boeddhistische monniken in Tibet. Maar u weet iets? Dat? s never gonna gebeuren.

Daarom dames en heren, Ik eigenlijk don? te denken dat elke vorm van verkeer biedt ooit gemaakt het en biedt ooit gemaakt veel vooruitgang gebaseerd op schuld. Gevoel van schuld is unaggressive, schuld is zeker remmen, en schuldgevoel is defensief. U niet vergeten de commercials een aantal jaren geleden, de commercials vooral van een Native Amerikaanse die hebben ziet die die wij hebben gedaan aan de milieu vervolgens een jaar werkt omlaag zijn Wang. U allen vergeet niet dat? Nou, zonder twijfel iets; die aanpak didn? t werken, omdat goede bewegingen zijn gebouwd op liefde, ze? lso zijn niet gebouwd op gevoel van schuld. Ze? re gebouwd over passie, dat zij? re gebouwd op verzekering, en zij? lso zijn gebouwd op kritische massa. En vaak, zij? re gebouwd op een element van alarm dat aanspoort acties.

 

Het milieu bewegingen is, gebruiken een populaire term, over de plaats van storting niveau. Het? t over naar kunt de tippend wijs. Nu er? s een tipping fase, en ik overwegen de tonen wijs waarschijnlijk zal voorkomende als de milieu bewegingen is niet langer gezien als een nag of misschien als een scold, maar als een optimistisch dwingen in individuen? s leven. Nu, We don? kapitaal t weten wanneer die storten wijs ontstaat, maar Ik ben mij ervan bewust waar? in Californië. In Californië, wij doen precies wat om te tip het totaalbedrag op het milieu.

READ  Luftkissenheber 2018

Nu, eerste, laat me beginnen met regering dekking. Ik toevoegen? t naartoe wilt in alle de initiatieven moeten wij doorgegeven en alle de wetten die we hebben overhandigde , want dat al was welsprekend verklaard door David wanneer hij gepresenteerd me. Hoewel er 2 dingen die uitsteken die gekregen ons een van de meest aandacht.

1) wij overschreden een wet naar cover broeikasgasemissies door gewoon 25 procent door jaar 2020. Dat fundamenteel betekent ons bedrijf is rollen opnieuw de broeikasgassen gassen voor de 1990 niveau door de 12 maanden 2020, en vervolgens wij gaan 80 procent onder die door de jaar 2050.

2. Ik besteld een tien % minimaliseren in de co2 inhoud van vervoer bevoegdheden.

Nu, moet ik geloven dat de normen die Washington dc zal zeker lossen over de hele wereld? Natuurlijk zeker niet. Maar wat waren doen is toe te passen macht zodat op een bepaald punt het hele milieu ding richtsnoeren. Dat? s i9000 wat we de toelegden op doen. Het? s net als een wip. Je loopt tot het en beetje bij beetje het ideeën de diverse andere manier. Dat is wellicht wat we proberen te doen. CAL, zoals u weet, is grote, Een bos van Staten is zeer effectieve, en de dingen die we doen in Washington dc heeft verbazingwekkende impact en het heeft gevolgen. As a matter of fact, op het moment u kijken de wereld, Californië is plek, niettemin de soort voordelen van beïnvloeden moeten wij op de resterende wereld is zeker een equivalent van geheel grote continent.

Wij zijn verzenden de aarde een bericht. Wat we moeten zeggen is dat wij gaan wijzigen de dynamische op broeikasgas en koolstof emissies. Werden nemen acties onszelf. Ons bedrijf is niet verwacht iedereen, wij zijn niet kijken uit naar de federale overheid of voor Buenos aires. We creëren onze eigen partnerschappen. Wij zijn toetreden tot met Groot-Brittannië, wij zijn partnering met provincies in Canada, met Staten in de Verenigde Staten, met de traditionele westelijke Staten, samen met de en verklaart. En u begrijpen iets? Elk jaar wij zijn meer toevoegen en meer liefhebbers aan onze groep. Wij zijn verheffen de energie voor transform.

Nu, er? s een reclamebord in Michigan, dat beschuldigt mij persoonlijk van costing de auto industrie 85 miljard dollar. Ik heb horen zeggen vanwege de nieuwe koolstof brandstof eisen ik kosten hen 85 miljard ons dollar. Het bord zegt “Arnold naar Michigan? drop levenloze. “Het feit van de zaak is, welke ik? m zeggen is zeker, Arnold naar Michigan? verplaatst weg van je kont. Move away van uw kont en samen met ons. (Applaus)

Popular Grafschafter Wochenblattsonntagszeitung - Issuu with Wetter 49835 Foto 2018

Popular Grafschafter Wochenblattsonntagszeitung – Issuu with Wetter 49835 Foto 2018 by image.isu.pub

In feite, Washington dc kan worden doen meer om te redden U.S. autofabrikanten dan andere mensen, omdat wat we doen is wij zijn rijden zodat hulp om te maken wijzigingen, te maken de wijzigingen te hen in staat stellen te verkopen hun eigen auto’s in Californië. En we allemaal weten? toestaan? s verhogen het comfort? die in het geval dat ze don? t wijzigen, iemand zal. De Japanners zal zeker, China zal, de Zuid-Koreanen wil, de Duitsers gaat, ze allemaal gaat. Dus wat Ik wil doen is, ik wil voorkomen die uit gebeurt. Mij nood zodat verkopen hun voertuigen in CAL. Mijns inziens sterk in Amerikaanse technologie, en ik denk dat in het einde waarschijnlijk zal technologie die zal uiteindelijk behouden Detroit.

Nu, Californië, als voorbeeld, reeds een auto bedrijf dat? s genoemd Tesla motoren. Tesla motoren is net ontworpen en gemaakt een auto die? s genaamd de Tesla Roadster. Dit? s [%100 procent|100%|volledig%] elektrische. Vandaag, waarom is het een auto stevige die heeft geenszins geproduceerd een auto voor is al produceren van een auto met nul uitstoot? nul uitstoot? en Detroit blijft achterop loer achter? Nu, dit auto, laat me je vertellen iets, is een uiterst sexy op zoek auto. Die? s awesome. Ik bedoel, Ik eigenlijk gedwongen het. Het gaat vanuit 0 tot 60 in 4 slechts een paar seconden. Het duwt 130 kilometer een uur, en het heeft tweehonderdvijftig mijl op de lading, en daarna de re-opladen alleen vindt 3 . 5 uren. Nu dat? t wat ik roepen cool. Plus de auto prijs 100, 1000 dollar? om precies te zijn, 98, 500 dollar? en er zo populair, deze uitverkocht snel. En nu de tweede versie wordt geproduceerd, en dat auto, de kosten zal vallen voor 60, 000 ons dollar.

READ  Alarmanlagen Stiftung Warentest 2015 2018

Zo kunnen we zien waar dat is zeker rubriek, economie vertelt ons waar dit is planning. Het? t zoals de mobiele telefoons. Ik herinner me terwijl ik kocht een celtelefoon, de eerste mobiele telefoon, die werd soort een radio telefoon, 20 jaar voordat. Het was 1, 600 dollars. De volgende type ik kocht ongeveer drie jaar later was 1, 2 honderd, en de volgende een 750 was. Ik gewoon onlangs gekochte een mobiele telefoon bestemd mijn meisje en was het absoluut hieronder 85 dollar. Op dit punt, vanwege de kosten die hebben daalde omlaag, meeste mensen kan veroorloven een mobiele telefoon, evenals de hetzelfde is gonna overkomen de milieu technologieën in auto’s. Autoriteiten een duw kan geven door gewoon instelling specificaties, dus Washington dc is verstrekken de natie plus de wereld een duw.

Nu, verder autoriteiten beleid, de tweede kantelen factor is monetaire. Californië is erkend als een priemgetal rand van wat ik bel? het milieu economie?. De staart wind industrie gebouwd de moderne algemene economie van el monte. De computer markt en de netto gebouwd onze economie van Silicon Valley. En nu de groene schone technologie, samen met biotech, is zeker de volgende trend van Californië? s conjunctuur.

Nu in Californië? h Universiteit labs, corporate onderzoek parken, zelfs in plain op zoek kantoorgebouwen en strip winkelcentra, iets zeer spannende gebeurt? een ding zeer spannende. De natie? s helderste deskundigen en de slimste risicokapitaalverschaffers zijn alle racing te vinden alternatieve of verse technologieën met betrekking tot alternatieve energie. Het is een competitie dat is ondersteund door enorme hoeveelheden en enorme hoeveelheden dollar. Kapitalisme, interessant genoeg, die was de vermeende vijand van het milieu, is vandaag geven verse leven richting de milieu beweging.

Daniel Jurgen, de beroemde benzine analist, zegt dat ingeval dit all-out activiteit gaat op, verwachten dramatische resultaten. En de hoofd PG & E, Washington dc? s grote utility, zegt dat de sterkte industrie kan op de brink van een Golf. En u begrijpen iets is als Basic elektrische zegt dat het? h verkopen haar kunststof organisatie omdat het herkent meer potentieel in ontwikkeling en inkomen in milieugoederen en diensten.

Binnen een milieu conjunctuur het grote ding is het feit kunnen we doen beide; we konden beschermen de omgeving en schild de economie, en dit? s de dingen ik? ve geweest zeggen jarenlang. Natuurlijk, mensen didn? te geloven in het. Mensen verklaarde dat u moet kiezen uit een of het ander; moeten we kiezen tussen de planeet en de economisch systeem. En ik verklaarde geen, we konden doen beide. We kunnen vrijwaringsmaatregelen de economie en beschermen de planeet, en we heb bewezen dat in Californië.

Nu, een ander kantelen wijs dat ik wens te vermelden kan de houding met de mensen. In mijn advies het milieu verkeer is in de Midden van definiëren zelf terwijl iets hedendaagse, meer vertrouwen, en nog meer positief. wetter 49835 Terwijl gouverneur, We praten scientis

Gallery of Wetter 49835 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *