Trends Original Vw Golf Touran Passat Moyeu Bouchons Jantes Couvercle pertaining to Eu Autozentrum Osnabrück bild 2018

Eu Autozentrum Osnabrück 2018

Posted on

eu autozentrum osnabrück Meer auto band technische vragen en antwoorden
Auto banden en technische termen zijn fiel, die is nuttig speciaal voor individuen die werken met deze mensen. Echter ons aller louter stervelingen kunnen profiteren van zich bewust zijn van aantal de jargon. Hier zijn enkele vragen, met meerdere-keuze antwoorden. Het recht antwoorden zijn hieronder dus zie hoe hoge kunt score.

Popular Original Skoda Fabia Roomster Antares Jantes Alu 15 In 5J0601025A | Ebay pertaining to Eu Autozentrum Osnabrück Foto 2018

Popular Original Skoda Fabia Roomster Antares Jantes Alu 15 In 5J0601025A | Ebay pertaining to Eu Autozentrum Osnabrück Foto 2018 by i.ebayimg.com

1) wat is ‘aquaplaning’?

A: een populaire watersport waarbij Ski’s en een hang-zweefvliegtuig?
B: Wat zijn de resultaten wanneer een band kan niet duidelijk weg drinkwater weg snel genoeg?
C: een techniek gebruikt door een diepzee timmerman?

 

2. wat is ‘rolweerstand’?

A: de hoeveelheid sterkte moet nederlaag de statische massa van een band?
B: Wartime beoefenaars die geïmplementeerd gemaakt?
C: de mogelijkheid van het band te stoppen een auto draaien?

3. Wat doet ben + S “staan voor?

READ  Brenner Tunnel Maut 2018

A: er is een bekende mall?
B: ‘ Match en Slip’ als gebrachte loopvlak van grip?
C: het duidt een “Mud and Snow” banden?

5. Wat is een ‘mid range’-band?

A: er is een band ingebouwd uitvoeren voor een gematigde druk?
W: een band van lagere thats kwaliteit dan een merknaam band nog is goedkoper?
C: een band die zou dragen uit tweemaal als snel wezen een hoge bereik band?

een paar. Wat is ‘Mu’?

A: de coëfficiënt van het gemiddelde greep van een band op een natte oppervlak?
W: een metrische eenheid van bandenspanning?
C: Eisen gemaakt door een zwijgzame koe?

6. Wat precies ‘Staande golf’?

Trends Original Vw Golf Touran Passat Moyeu Bouchons Jantes Couvercle pertaining to Eu Autozentrum Osnabrück bild 2018

Trends Original Vw Golf Touran Passat Moyeu Bouchons Jantes Couvercle pertaining to Eu Autozentrum Osnabrück bild 2018 by i.ebayimg.com

A: de hand transmissie gegeven door een politieagent toonaangevende verkeer?
B: de sinusgolf weergegeven op de weergeven van een elektrische band-balancing apparatuur?
C: een golf van vervorming rechts vooraan en aan de achterzijde van de contact patch van de rollende banden?

READ  Autowerkstatt Wilhelmshaven 2018

7. Precies wat is ‘Opnieuw grooving’?

A: snijden verse groeven in aan de zijwand van een band steun water distributie?
B: snijden nieuwe bands in donned loopvlak toe het leven van vrachtwagen banden?
C: Een oude persoon leren pauze partij?

8. Precies wat is ‘profiel’ eu autozentrum osnabrück?

Trends Original Vw Golf Plus Touran Jantes Alu Cleveland 16 In 5K0601025E inside Eu Autozentrum Osnabrück Foto 2018

Trends Original Vw Golf Plus Touran Jantes Alu Cleveland 16 In 5K0601025E inside Eu Autozentrum Osnabrück Foto 2018 by i.ebayimg.com

A: het verschil tussen de maten van voor- en achterzijde banden?
B: Iemands zelf bekendgemaakt informatie over Facebook?
C: de verhouding van de zijwand van de band hoogte aan de breedte van een auto band van staan?

9. Hoeveel kost “SST” geven?

A: het staat voor ‘Tweede Set van banden’?
B: het staat voor ‘Self ondersteunende technologie’?
C. het staat voor ‘Iets Slippy banden’?

10. Precies wat ‘Harmonischen’?

Best 1X Original Audi A3 S3 Sporback Alufelge 15 In 8L0601025P | Ebay with regard to Eu Autozentrum Osnabrück Foto 2018

Best 1X Original Audi A3 S3 Sporback Alufelge 15 In 8L0601025P | Ebay with regard to Eu Autozentrum Osnabrück Foto 2018 by i.ebayimg.com

READ  Waterworld Aschaffenburg Preise 2018

A: vervelend heurt en geluiden veroorzaakt nood voor de inzittenden van een auto?
W: band lawaai ocurring gewoon op bepaalde weg oppervlakken?
C: een 1960 ‘s muziekgroep die toegepast musical zagen?

11. Wat is ‘Hysterisis’?

A: de hardheid van de rubber gebruikt een voertuig band van karkas?
B: Een meisje relatieve die ook heeft de neiging om zorgen?
C: de weerstand tegen vervorming van de rubberized in een staan blok?

12. Waarom doen een paar band installateurs gebruik van stikstof?

A: Eerder dan lucht voor oppompen banden?
B: Als een manier van elimineren een oude band van een wiel?
C: voor een giechelen in de baai van Tyrus net vóór een korte slaap eu autozentrum osnabrück?

Antwoorden
1B
2A
3C
4B
5A
6C
7B
8C
9B
10A
11C
12A

Gallery of Eu Autozentrum Osnabrück 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *