Trends Obi Kofferraum Antirutschmatte 120 Cm X 90 Cm Kaufen Bei Obi with Antirutschmatte Auto Kofferraum bild 2018

Antirutschmatte Auto Kofferraum 2018

Posted on

antirutschmatte auto kofferraum Meer auto band technische Query’s en antwoorden
Auto banden en technische termen zijn fiel, die is waardevolle speciaal voor individuen die werken met allemaal. Echter we allemaal louter mannen kunnen profiteren van zich bewust zijn van aantal de jargon. Hier zijn enkele zorgen, met qmc (vraag meerdere keuzes) antwoorden. De juiste antwoorden zijn hieronder dus observeren hoe hoge kun je score.

Best Obi Kofferraum Antirutschmatte 120 Cm X 90 Cm Kaufen Bei Obi within Antirutschmatte Auto Kofferraum bild 2018

Best Obi Kofferraum Antirutschmatte 120 Cm X 90 Cm Kaufen Bei Obi within Antirutschmatte Auto Kofferraum bild 2018 by images.obi.de

1. wat is ‘aquaplaning’?

A: een populaire watersport waarbij Ski’s en een hang-zweefvliegtuig?
B: Wat zijn de resultaten wanneer een band kan niet duidelijk weg drinkwater weg snel genoeg?
C: een techniek gebruikt door een diepzee timmerman?

 

aflevering betalingen op uw wat is ‘rolweerstand’?

A: de hoeveelheid sterkte moet krijgen over de stationaire massa van een band?
M: Wartime beoefenaars die geïmplementeerd gemaakt?
C: de mogelijkheid van om het even welk band halt toe te roepen een auto draaien?

READ  Brandloch Autositz Reparieren 2018

drie of meer. Wat doet ben + S “staan voor?

A: er is een bekende mall?
B: ‘ Match en Slip’ als gebruikt op loopvlak van grip?
C: het geeft aan een “Mud and Snow” banden?

vier. Wat is een ‘mid range’-band?

A: er is een band ingebouwd uitvoeren voor een medium druk?
N: een band van lagere thats kwaliteit dan een topkwaliteit band nog is goedkoper?
C: een band die draagt uit tweemaal als snel wezen een hoge bereik band?

een paar. Wat is ‘Mu’?

A: de coëfficiënt met de gemiddelde greep van een band op een vochtig oppervlak?
W: een metrische eenheid van bandenspanning?
C: het geluid gemaakt door een zwijgzame koe?

6. Wat is een ‘Staande golf’?

Popular Anti Rutsch Matte Antirutschmatte Dusche Baby Antirutschmatte Auto for Antirutschmatte Auto Kofferraum Foto 2018

Popular Anti Rutsch Matte Antirutschmatte Dusche Baby Antirutschmatte Auto for Antirutschmatte Auto Kofferraum Foto 2018 by specialdesignshop.info

A: de hand signaal gegeven door een politieagent toonaangevende verkeer?
B: de sinusgolf weergegeven op de scherm van een digitale band-balancing apparatuur?
C: een golf van vervorming in de voorkant en in de achterkant van de contact patch van een rollende banden?

READ  Dörrschuck 2018

7. Precies wat is ‘Opnieuw grooving’?

A: snijden nieuw groeven in aan de zijwand van om het even welk band bij water dispersie?
B: Snijden nieuwe groeven in zetten loopvlak uit te breiden het leven van vrachtwagen banden?
C: Een oude persoon leren hoe pauze verplaatsen?

8. Precies wat is ‘profiel’ antirutschmatte auto kofferraum?

Trends Anti Rutsch Matte Superb Ideen Mehr Als Anti Rutsch Matte throughout Antirutschmatte Auto Kofferraum bild 2018

Trends Anti Rutsch Matte Superb Ideen Mehr Als Anti Rutsch Matte throughout Antirutschmatte Auto Kofferraum bild 2018 by diningbransonmo.com

A: het verschil tussen uw maten van voor- en achterzijde banden?
B: iemands zelf bekendgemaakt informatieover Facebook?
C: de verhouding van de zijwand van de band niveau aan de breedte van een auto band van loopvlak?

9. Hoeveel kost “SST” symboliseren?

A: het staat voor ‘Tweede Set van banden’?
B: Die staat voor ‘Self ondersteunende technologie’?
C. Die staat voor ‘Iets Slippy banden’?

READ  Autohaus Schwinn Kaiserslautern 2018

10. Wat zijn ‘Harmonischen’?

Trends Obi Kofferraum Antirutschmatte 120 Cm X 90 Cm Kaufen Bei Obi with Antirutschmatte Auto Kofferraum bild 2018

Trends Obi Kofferraum Antirutschmatte 120 Cm X 90 Cm Kaufen Bei Obi with Antirutschmatte Auto Kofferraum bild 2018 by images.obi.de

A: vervelend heurt en geluid veroorzaakt pijn voor de inzittenden van een auto?
M: band geluid ocurring gewoon op specifieke weg vloeren?
C: een 1960 ‘s riem die werkzaam musical zagen?

11. Wat is ‘Hysterisis’?

A: de hardheid van de rubberized gebruikt een auto band van karkas?
B: Een dame relatieve die ook heeft de neiging om stress?
C: de weerstand tegen vervorming van de kunststof in een volgen blok?

sluimeren. Waarom doen sommige band installateurs gebruik van stikstof?

A: als alternatief voor lucht voor oppompen banden?
B: als middel van verwijderen een oude band van een wiel?
C: voor een giechelen in de baai van Tyrus net vóór een korte slapen antirutschmatte auto kofferraum?

Antwoorden
1B
2A
3C
4B
5A
6C
7B
8C
9B
10A
11C
12A

Gallery of Antirutschmatte Auto Kofferraum 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *