Trends 100 Jahre Autohaus Britsch - Youtube for Autohaus Britsch Foto 2018

Autohaus Britsch 2018

Posted on

autohaus britsch Californië gouverneur Schwarzenegger vroeg ons Automakers Om te reizen “groene”
De opmerkelijke gesprek geleverd door gewoon Californië? h Eervolle gouverneur biedt draaide de middag op de Georgetown Hogeschool of Universiteit in een opvallende evenement.

Dit kan zijn een afdrukken variatie van de keynote speech van de gouverneur Schwarzenegger (met de introductie component knippen):

Best Autohaus Brütsch Gmbh Singen - Fahrzeughändler In Singen (Hohentwiel) with regard to Autohaus Britsch Qəmbər 2018

Best Autohaus Brütsch Gmbh Singen – Fahrzeughändler In Singen (Hohentwiel) with regard to Autohaus Britsch Qəmbər 2018 by lh3.googleusercontent.com

GOUVERNEUR: dank u. Dank u. Hartelijk dank, John, voor de prachtige intro, ik waarderen zeer veel. En het is grote om hier vandaag aan de Georgetown University, soms bekend in mijn eigenschap als de alma mater, vanwege cursus mijn partner ging naar college hier, en ze beheerd om af te studeren hier in Georgetown. (Applaus)

Dus ik wil bedanken mijn partner ook voor komt in dit artikel vandaag en zitten in de gehele de voorkant rij. En ze eigenlijk, natuurlijk, een van de meest geweldig eerste dame het feit dat Verenigde Staten biedt ooit gezien, dus geven haar een grote hand opnieuw. (Applaus)

Dus ik moet zeggen ik ben tot op zekere hoogte verbaasd tot hier en de reden gebeurt omdat drie en een half jaar geleden wanneer ik liep bestemd gouverneur ik was gevolgd over door milieu demonstranten met tekenen. Zij zullen didn? kapitaal t zoals mijn eigen Humvees en Hummers, en mijn SUV’s of iets die ik deed. De waarheid vertellen, wanneer ik verzekerd die ik zou verbeteren de milieu wanneer ik werd chief uitvoerend, zij didn? t inziens beide. We zijn uit de offerte, drie en een half jaar later, en ik ook? m binnen de cover van Newsweek als één van de grote eco krijgers. Alleen in de Verenigde Staten, dat? s i9000 alle Ik ben in staat om zeggen. (Applaus)

Trends Kraftfahrzeuggewerbe - Pdf throughout Autohaus Britsch bild 2018

Trends Kraftfahrzeuggewerbe – Pdf throughout Autohaus Britsch bild 2018 by docplayer.org

Maar laat me je vertellen iets; Hoewel Ik hou van wordt op de cover van Newsweek, maar er nu moeten onlangs enkele andere mensen op dat concentraat in maken, en degene zijn individuen die waren mijn partners binnen de wetgever. Ze wellicht werkte moeilijk, ze waren uitstaande partners, en ik ook? m praten hier met betrekking tot, allereerst Assemblage spreker Marxistische N?? EZ en Senator Perata. Mijn echtgenoot en ik uitgenodigd beiden voor komen hier, maar ze kon? t genereren, maar ik wilde alleen maar dank deze mensen publiekelijk bent u dergelijke prachtige milieuactivisten en dergelijke grote leiders in de omgeving. Dus laat? s geven hen een grote hand, hoewel dat zij? Re niet echt hier. (Applaus)

En ik verlangen aan geven dank aan ook iemand die is hier met ons vandaag, die is Assemblywoman Fran Pavley. Ze heeft geweest dergelijke een fantastische, grote warrior. (Applaus)

Laat me je vertellen iets; dit kan zijn een echte deal. Dit is de echte deal. Dit soort van vrouw blijft vechten voor het milieu manier voor Ik eigenlijk ooit begon te worden gouverneur, en ze heeft echt is de auteur van deze zeer belangrijk wetgevingen, en ze heeft veroorzaakt onze office, en ze een teamplayer. En dit is, kunt u hier, ze? t een Liberale. Ook de spreker kan worden omschreven als democraat. Senator Perata staat bekend als een democraat. En dit is wat Mijn echtgenoot en ik? m over, samenwerken binnen een tweepartij of na partijgebonden manier, en dit is hoe we verwerven dingen voltooid, omdat we werken wat is beste voor de mensen van Een stelletje Staten en Amerika. Dus dank u weer te Assemblywoman Pavley. (Applaus)

Nu, ik weet dit is een milieuconferentie, nog ik moeten om te beginnen praten eerste over bodybuilding. Plus de reden is echt omdat bodybuilding is nog een andere passie van mij, als u waarschijnlijk weet, en het heeft gelijkenissen er. bodybuilding gebruikt te hebben een zeer schetsmatig foto. As a matter of fact, mijn aantallen waren zo hoog die velen die opgelost serieus en gepompt gewichten didn? te toegeven zij waren doen spieropbouw. As a matter of fact, zeggen in de oude dagen, een aantal de zeer gerenommeerde Hollywood acteurs Kirk Douglas, zoals Clint Eastwood, Charles Bronson, en de lijst gaat maar door en, ze allemaal bedacht met gewicht lading, maar ze geenszins toegelaten het publiekelijk omdat zij didn? t wilt worden de sportzalen die waren gekoppeld net als kerkers en dat had liefhebbers, en dat ervaren raar personen opleiding in er. Dat wil zeggen de soort een afbeelding waarop zij had.

READ  Besondere Autokennzeichen 2018

autohaus britsch Maar wij verbeterde dat we allemaal bewust gewijzigd die. En wat we zou was, ons aller kwam met een e boek genaamd pompen ijzer? Ik heb begrepen veel van jullie bekend bent met, met name de studenten? dan uw film pompen ijzer, en dit veranderd spieropbouw, het imago van bodybuilding, aanzienlijk. Als een feit, de perceptie van bodybuilding begon te verandering en werd het veel meer hip plus meer en meer aantrekkelijke. En dan plotseling, iedereen gepland om uitoefenen. As a matter of fact, vandaag vindt u elke plaats de wereld en je zult ontdekken een bodybuilding gymnasium of een plek waar u kunt doen gewicht weerstand opleiding, en u kunt aangaan elke sportschool en je zult ontdekken gewone mensen over hun abs, hun lats, hun deltoides, lichaamsvet, en die soorten dingen. Wat betekent dit is gewoon hoeveel het getransformeerd. Het werd populaire, werd het hete, aantrekkelijk.

Popular Autohaus-Süd Gmbh for Autohaus Britsch Qəmbər 2018

Popular Autohaus-Süd Gmbh for Autohaus Britsch Qəmbər 2018 by www.autohaus-sued.de

Dat is precies wat er moet gebeuren met de milieu-beweging. Net als bodybuilders, eco krijgers waren keek als soort raar en liefhebbers ook. U al weet, het soort van aanzienlijke boom huggers. Milieuactivisten geweest geen pretje; zij waren graag prohibitionisten op een broederschap partij. (Applaus)

Dus iemand een paar dagen geleden gewoon onthuld me een cartoon dat was van een autoverkoper in een showroom bespreken met Dit paar. En de autoverkoper wees op de auto en zei, “deze auto loopt op een gewone benzine-aangedreven motor, vervolgens wanneer het voelt een beetje wroeging, wanneer het zintuigen schuld, die schakelaars naar batterij. ” Nu, dat? s grappig, het? s i9000 een cartoon. Maar laat me je vertellen iets; er op dit ogenblik? s alot van waarheid daartoe. Bestemd voor te lang de milieu verkeer geweest aangedreven door schuld.

Nog ik denk dit is over wijzigen over van wordt gedreven door schuld te krijgen aangedreven door gewoon iets aanzienlijk meer positief, veel meer dynamische, iets veel meer in een positie van veroorzaakt grote wijzigen. U weet de soort van schuld ik? m verwijzen naar; de schoorstenen oprispingen luchtverontreiniging die aandrijven onze jacuzzi’s en de groot-scherm Televisies, en mijn persoonlijke geval aan de achterzijde van mijn persoonlijke vliegtuigen. Dus het zal jammer, natuurlijk dat we kan? t meest live eenvoudig woont zoals de boeddhistische monniken in Tibet. Maar u begrijpen iets? Dat? s niet gonna gebeuren.

Daarom dames en heren, We don? te denken dat elke vorm van verkeer functies ooit gemaakt die en functies ooit gemaakt veel vooruitgang afhankelijk schuld. Wroeging is passieve, schuld is remmen, en schuldgevoel is zeker defensief. U niet vergeten de commercials vele jaren geleden, de commercials specifiek van een Lokale Amerikaanse die hebben ziet wat we hebben gedaan richting de milieu en vervolgens een jaar opereert omlaag zijn Wang. U allen houd er rekening mee dat? Nou, laat me je vertellen iets; die aanpak didn? t werken, omdat krachtige bewegingen zijn gebouwd op liefde, ze? lso zijn niet gemaakt op gevoel van schuld. Ze? re gebouwd op passie, zullen ze? re gebouwd op vertrouwen, en zij? lso zijn gebouwd op kritische massa. En vaak, dat zij? re gebouwd op een element van alarm dat aanspoort actie.

 

Het milieu activiteit is, te gebruiken een populaire term, over de plaats van storting wijs. Het? s i9000 over naar bereiken de tonen wijs. Nu er? s een tipping fase, en ik geloven de tippend wijs waarschijnlijk zal voorkomende wanneer de milieu verkeer is niet langer gezien als een nag of misschien als een scold, maar als een optimistisch dwingen dat individuen? s leven. Nu, Mijn echtgenoot en ik don? t weten het moment die storten wijs optreedt, maar Ik ben mij ervan bewust waar? in Californië. In Californië, ons bedrijf is doen precies wat om te tip het totaalbedrag op het milieu.

READ  Kanada Internationaler Führerschein 2018

Nu, eerste, laat me aan de slag met regering plan. Ik zetten? t naartoe wilt in alle de initiatieven die we krijgen doorgegeven en de wetten die we hebben doorgegeven , want dat al was welsprekend verklaard door John wanneer hij geïntroduceerd me. Niettemin er 2 dingen die uitsteken die verkregen ons een van de meest aandacht.

1. wij overschreden een verordening naar hoed broeikasgasemissies door gewoon 25 procent door de jaar 2020. Dat fundamenteel betekent waren rollen terug de groen huis gassen aan de 1990 niveau door de jaar 2020, en daarna wij gaan 80 procent onder die door de jaar 2050.

2. We besteld een tien % minimaliseren in de co2 inhoud van vervoer brandstoffen.

Nu, moet ik geloven dat de criteria die Washington dc zal lossen over de hele wereld? Natuurlijk niet echt. Maar wat we konden doen kan toe te passen beïnvloeden zodat vroeg of laat het hele milieu ding suggesties. Dat? s wat we probeert te doen. Het? s zoals een wip. Je loopt tot die en langzaam en geleidelijk het suggesties de andere manier. Dat is zeker wat we wilt doen. Californië, zoals u weet, kan grote, CAL is krachtige, en de dingen die we doen in Californië heeft verbazingwekkende impact en het heeft resultaten. As a matter of fact, op het moment u kijken de globe, Californië is een beetje plek, echter de soort macht van beïnvloeden moeten wij op de resterende gedeelte van de wereld kan een equivalent van geheel grote continent.

Werden verzenden de aarde een bericht. Wat we zeggen is dat wij gaan wijzigen de dynamische over broeikasgas en kooldioxide emissies. Ons bedrijf is nemen activiteiten onszelf. Werden niet in afwachting van iedereen, ons bedrijf is niet wachten de federale overheid of voor WA. We creëren onze eigen partnerschappen. Wij zijn partnering met Engeland, wij zijn toetreden tot met zone in Canada, met Staten in Amerika, met de westerse Staten, tijdens het gebruik van en zegt. En u begrijpen iets? Jaarlijks wij zijn meer toevoegen en meer associates aan onze personeel. Wij zijn verhogen de impuls voor transform.

Nu, er? s een reclamebord in Michigan, dat beschuldigt mij persoonlijk van opladen de auto sector 85 miljard dollar dollar. Ik heb horen zeggen vanwege elk van onze nieuwe koolstof brandstof eisen ik kosten hen vijfentachtig miljard ons dollar. Het bord zegt “Arnold naar Michigan? drop dode. “Het feit van de zaak is, welke ik? m zeggen is meestal, Arnold naar Michigan? afmelden je kont. Afmelden uw kont en samen met ons. (Applaus)

Popular Details Zum Volkswagen Händler Willi Britsch Gmbh In Berlin intended for Autohaus Britsch bild 2018

Popular Details Zum Volkswagen Händler Willi Britsch Gmbh In Berlin intended for Autohaus Britsch bild 2018 by www.volkswagen-nutzfahrzeuge.de

In feite, CAL kan worden verrichten meer te besparen veel U.S. autofabrikanten dan iemand anders, omdat die die wij doen is zeker wij zijn te drukken zodat produceren wijzigingen, te maken de wijzigingen kunnen verkopen alle hun auto’s in Californië. En we allemaal weten? toestaan? s verhogen het comfort? die in het geval dat ze zetten? t transform, iemand gaat. De Japanners kunt, China zal, de Zuid-Koreanen wil, de Duitsers kunt, ze allemaal gaat. Dus wat Ik moet doen is meestal, ik wil stop die uit gebeurt. Ik zou graag zodat bevorderen hun auto’s in Californië. Mijns inziens stevig in Amerikaanse technologie, en ik denk dat in het einde zal technologie dat kan uiteindelijk opslaan Detroit.

Vandaag, Californië, bijvoorbeeld, reeds een voertuig bedrijf dat? s genaamd Tesla Stroomaggregaten. Tesla Stroomaggregaten is net ontworpen en gemaakt een auto die? s genoemd de Tesla Roadster. Het? s [%100 procent|100%|volledig%] elektrische. Nu, waarom is het die een auto business die heeft nauwelijks geproduceerd een auto voor is al produceren van een auto met 0 emissie? nul uitstoot? en Detroit blijft achterop loer achter? Nu, dit auto, zonder twijfel iets, is zeker een sexy zoeken auto. Die? s awesome. Ik bedoel, ik gedwongen het. Die gaat uit 0 tot 60 in 4 slechts seconden. Het stations 130 een lange weg een uur, en het heeft tweehonderdvijftig mijl op een lading, en daarna de re-opladen alleen vereist 3 0,5 uren. Op dit punt dat? s i9000 wat ik bel cool. Evenals de auto kosten 100, 1000 dollar? eigenlijk, 98, 000 dollar? in feite is het zo populair, het uitverkocht snel. En nu anderzijds versie wordt geproduceerd, en dit auto, de vergoeding zal drop-down voor 55, 000 dollar.

READ  Test Motorradbatterien 2018

Zo je observeren waar dat is zeker rubriek, economie vertelt ons waar dit is procedure. Het? s i9000 zoals de mobiele telefoons. Ik herinner me nadat ik kocht een celtelefoon, de eerste mobiele telefoon, die geweest soort een radio telefoon, 20 jaar terug. Het was u, 600 ons dollar. De volgende versie ik kocht ongeveer drie jaar later was 1, 200, en de volgende een 750 was. I onlangs onlangs gekochte een mobiele telefoon om mijn meisje en had hieronder 90 dollar. Op dit punt, vanwege de kosten die hebben gedaald omlaag, zowat iedereen kan veroorloven een mobiele telefoon, en de hetzelfde zal overkomen milieuvriendelijke technologieën in auto’s. Autoriteiten een duw kan geven door gewoon instelling eisen, dus Een bos van Staten is aanbieden de natie en de wereld een duw.

Op dit punt, verder autoriteiten beleid, anderzijds kantelen component is financiële. Californië is de toonaangevende rand van wat ik roepen? het milieu economie?. De lucht-en ruimtevaart industrie gebouwd de moderne algemene economie van el monte. De computer markt en de internet gebouwd onze economie van Silicon Valley. En nu de groene schone technologie, samen met biotech, zou de volgende zeggen van CAL? s economie.

Nu in Californië? s i9000 Universiteit labs, corporate exploratie parken, ook in fundamentele op zoek kantoorgebouwen en verwijderen winkelcentra, iets zeer spannende gebeurt? een ding zeer spannende. De natie? s helderste wetenschappers en de slimste risicokapitaalverschaffers zijn alle racing te vinden alternatieve of verse technologieën voor alternatieve energie. Het is een race dat is gevoed door enorme hoeveelheden en immeasureable dollar. Kapitalisme, interessant genoeg, die was de vermeende tegenstander van het milieu, is vandaag geven verse leven aan de milieu bewegingen.

Daniel Jurgen, de beroemde etherische olie analist, zegt dat als dit allemaal uit activiteit gaat op, verwachten opmerkelijke resultaten. Plus de hoofd PG & E, Een stelletje Staten? s grootste utility, zegt dat de energie industrie is zeker op de brink van een Golf. En u Ontdek iets is als Basic elektrische zegt dat het? t verkopen de kunststof organisatie omdat het waarneemt meer potentieel in ontwikkeling en inkomsten in milieugoederen en diensten.

In een milieu economie het grote ding is dat kunnen we uitvoeren beide; we kunnen beschermen het milieu en schild de economie, en dat? s wat ik? ve geweest zeggen jarenlang. Natuurlijk, mensen didn? kapitaal t geloven in deze. Mensen verklaarde dat u moet kiezen uit een of het ander; we moeten kiezen tussen de omgeving en de economie. En ik zei geen, we kunnen doen beide. We kunnen beschermen de economie en beschermen de omgeving, en we heb bewezen dat in Een stelletje Staten.

Nu, de derde kantelen wijs dat ik nodig te vermelden is een houding met de mensen. In mijn advies het milieu bewegingen is in de middelste van herdefiniëren zelf als iets modernere, meer vertrouwen, en meer positief. autohaus britsch Als gouverneur, We praten scientis

Gallery of Autohaus Britsch 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *