Best Volvo Händler Webseiten | Mgs Motor Gruppe Sachsen Gmbh & Co. Kg regarding Motorgruppe Sachsen Foto 2018

Motorgruppe Sachsen 2018

Posted on

motorgruppe sachsen Meer auto band technische Bezorgdheid en antwoorden
Auto banden en terminologie zijn partidario, die is waardevolle speciaal voor individuen die werken met deze mensen. Echter we louter stervelingen kunnen profiteren van begrip aantal de lingo. Hier zijn enkele zorgen, met meerdere-keuze antwoorden. De ideale antwoorden zijn hieronder dus zie hoe hoge kun je score.

Trends Dachboxen - Mgs Motor Gruppe Sachsen Gmbh & Co.kg Automobilhandel with Motorgruppe Sachsen bild 2018

Trends Dachboxen – Mgs Motor Gruppe Sachsen Gmbh & Co.kg Automobilhandel with Motorgruppe Sachsen bild 2018 by www.mgs-sachsen.de

1. wat is ‘aquaplaning’?

A: Een favoriet watersport waarbij Ski’s en een hang-zweefvliegtuig?
B: Wat gebeurt er allemaal wanneer een band kan niet duidelijk weg water weg snel genoeg?
C: een techniek gebruikt door een diepzee timmerman?

 

aflevering betalingen op uw wat is ‘rolweerstand’?

A: de hoeveelheid energie moet nederlaag de stationaire massa van om het even welk band?
M: Wartime beoefenaars die geïmplementeerd gemaakt?
C: de mogelijkheid van een band halt toe te roepen een auto draaien?

een paar. Wat doet ben + S “staan voor?

READ  Raststätte Medenbach Ost 2018

A: er is een bekende warenhuis?
B: ‘ Match en Slip’ als zetten loopvlak van grip?
C: het betekent een “Mud and Snow” banden?

vier. Wat is een ‘mid range’-band?

A: er is een band gemaakt naar uitvoeren door een medium druk?
B: een band van lagere thats kwaliteit dan een topkwaliteit band niettemin is goedkoper?
C: een band die dons uit twee keer als snel wezen een hoge bereik band?

uw vijf. Wat is ‘Mu’?

A: de coëfficiënt van het gemiddelde goede grip van een band op een regenachtige oppervlak?
B: een metrische eenheid van bandenspanning?
C: Eisen gemaakt door een zwijgzame koe?

6. Wat is een ‘Staande golf’?

Trends Skoda Kodiaq - Jetzt Probe Fahren! - Mgs Motor Gruppe Sachsen Gmbh intended for Motorgruppe Sachsen Foto 2018

Trends Skoda Kodiaq – Jetzt Probe Fahren! – Mgs Motor Gruppe Sachsen Gmbh intended for Motorgruppe Sachsen Foto 2018 by www.mgs-sachsen.de

A: de hand transmissie gegeven door een politieagent toonaangevende verkeer?
B: de sinusgolf weergegeven op de weergeven van een elektronische digitale band-balancing apparatuur?
C: een golf van vervorming rechts vooraan en achter de krijgen in contact met patch van om het even welk rollende banden?

READ  Autorabatte Für Schwerbehinderte 2018

7. Wat is ‘Opnieuw grooving’?

A: snijden verse groeven in aan de zijwand van om het even welk band te helpen water dispersie?
B: Trimmen nieuwe groeven in donned loopvlak toe het leven van vrachtwagen banden?
C: een oudere persoon leren pauze verplaatsen?

8. Precies wat is ‘profiel’ motorgruppe sachsen?

Best Volvo Händler Webseiten | Mgs Motor Gruppe Sachsen Gmbh & Co. Kg regarding Motorgruppe Sachsen Foto 2018

Best Volvo Händler Webseiten | Mgs Motor Gruppe Sachsen Gmbh & Co. Kg regarding Motorgruppe Sachsen Foto 2018 by www.volvocars-haendler.de

A: het verschil tussen de maten van voor- en achterzijde banden?
B: Iemands zelf bekendgemaakt informatie over Facebook?
C: de verhouding van de zijwand van de band hoogte aan de dikte van een auto band van volgen?

9. Hoeveel kost “SST” geven?

A: het staat voor ‘Tweede Set van banden’?
B: Dit staat voor ‘Self ondersteunende technologie’?
C. Die staat voor ‘Iets Slippy banden’?

10. Wat zijn ‘Harmonischen’?

READ  Autobatterie Testgerät 2018

Popular Umbau Volvo Salon - Mgs Motor Gruppe Sachsen Gmbh & Co.kg with regard to Motorgruppe Sachsen Qəmbər 2018

Popular Umbau Volvo Salon – Mgs Motor Gruppe Sachsen Gmbh & Co.kg with regard to Motorgruppe Sachsen Qəmbər 2018 by www.mgs-sachsen.de

A: vervelend trillingen en lawaai veroorzaakt pijn voor de inzittenden van een auto?
B: band lawaai ocurring gewoon op bepaalde weg gebieden?
C: een 1960 ‘s groep die gebruikt musical zagen?

11. Precies wat is ‘Hysterisis’?

A: de hardheid van de rubberized gebruikt een auto band van lichaam?
B: een vrouw relatieve die heeft de neiging om paniek?
C: de weerstand tegen vervorming van de rubber in een staan blok?

sluimeren. Waarom verrichten sommige band installateurs gebruik van stikstof?

A: Als een optie om lucht met betrekking tot oppompen banden?
B: als middel van het wegwerken van een oude band van een wiel?
C: voor een lach in de baai van Tyrus vooruit een korte rest motorgruppe sachsen?

Antwoorden
1B
2A
3C
4B
5A
6C
7B
8C
9B
10A
11C
12A

Gallery of Motorgruppe Sachsen 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *