Trends Wgv-Himmelblau.de - Youtube regarding Wgv Himmelblau De bild 2018

Wgv Himmelblau De 2018

Posted on

wgv himmelblau de “pimp My Ride” Goes Green op aarde dag
In combinatie met de Globe dag speciale gebeurtenis, MTV met de? Pimp Mijn persoonlijke rit? team zal bewijzen dat Geeklog zou cool vooral met een beetje hulp van vriendelijke Californië Texas chief Arnold Schwarzenegger. Als onderdeel van de unieke aarde Werkdag aflevering van MTV oftewel uitgezonden over April tweeëntwintig op 1 pm ET/PT, gouverneur Schwarzenegger wil Ga naar Xzibit, Boos evenals de rest van? Pimp mijn Station? bemanning voor G. A. S. korte voor Galpin Auto Sportieve activiteiten waar zij wilt pimp een 65 Chevy Impala te geven die een nauwelijks voor bekeken ecologische wijziging.

De belangrijkste doel van de? Pimp mijn Reis? bemanning is altijd tot Toon dat het kan worden mogelijk te combineren macht en eco-behoud, als gevolg van partners op Galpin , Imperium hernieuwbare energiebronnen, Motoren standaard nog anderen sponsors. De Impala zal wellicht uitgerust met een 800 PK dieselmotor die zal uitvoeren op biodiesel wijzigen het in een ultra schoon machine.

De speciale? Pimp mijn Ride? aflevering is gonna be uitgezonden als onderdeel van het thinkMTV jaar lange marketingcampagne met thema? Breken de verslaving? die hoopt te inschakelen, betrekken en opleiden van miljoenen jongvolwassenen te maken intelligente, alledaagse alternatieven dat zal helpen boost hun woont en hetzelfde verminderen de gevolgen van de klimaatverandering wijzigen en behouden de milieu.

READ  Autohaus Forster 2018

Trends Wgv-Himmelblau.de - Youtube regarding Wgv Himmelblau De bild 2018

Trends Wgv-Himmelblau.de – Youtube regarding Wgv Himmelblau De bild 2018 by i.ytimg.com

De aflevering is eveneens uitzending op MTV2 en MTV Tr3s, en zal weergeven op MTV omdat de kick-off van een? Pimp mijn Ride? Sluipen Kijken marathon aanbieden alle nieuwe aanvallen van de MTV hit serie beginnen door 1 pm uur ET/PT in April 22, zondag.

Met betrekking tot de unieke van? Pimp mijn Station? fans konden eventueel weten Kristoffer uit North Hollywood, CA wie heeft veel meer dan zijn groot aantal auto moeite samen met zijn 1965 Chevy Impala. Hij kan krijgen de grootste verrassing van zijn uw leven zodra Xzibit hem betaalt een Ga naar en duurt meestal zijn auto naar G. A. S. wgv himmelblau de voor sommige opperste ecologische wijziging. Beau gecombineerd met Mad Robert en de resterende G. A. S. team heeft samengevoegde het plan die zal omvatten installeren een monster 800 PK dieselmotor die zal beheerd met biodiesel.

READ  Gelbe Plakette Strafe 2018

Fans moet nooit kunnen geen Bekijk de stap voor stap wijziging van de 1965 Impala Bovendien zij moet ook join Gekke Robert als hij sessies de jongens op Imperium hernieuwbare energiebronnen om te leren de beste manier alternatieve energiebronnen zijn geproduceerd en werkzaam. Een van de functies van de Impala transformatie is een testen deel waarop kan aangebrachte kampen tegen een Lamborghini Garrido in de beste test van macht en prestaties.

Best Welche Fahrzeuge Versichert Die Wgv-Himmelblau.de? - Youtube pertaining to Wgv Himmelblau De bild 2018

Best Welche Fahrzeuge Versichert Die Wgv-Himmelblau.de? – Youtube pertaining to Wgv Himmelblau De bild 2018 by i.ytimg.com

Gouverneur Schwarzenegger persoonlijk afspraken G. A. S. om te helpen met de definitieve raakt en bieden zijn persoonlijke eco-ideeën richting de auto. Zodra de transformatie en testen zullen klaar en na de gouverneur geeft zijn zegen aan de nieuwe eco-vriendelijke Impala zal dan geworden voorgelegd aan Kristoffer dat zal zeker verkrijgen verraste zodra hij zag zijn nieuw gepimpte rijden.

Galpin Auto sport, de garage van? Pimp Mijn eigen rit?, vindt Geeklog aan de nagelnieuwe niveau en hun toewijding te bescherming onze planeet gaat terug te 1979 wanneer Galpin Motors begonnen draaien vloten van brandstof motor automobiles uitvoeren op methanol en geopend gebied? s aanvankelijk dealers te bieden Ford veelzijdige brandstof automobiles.

READ  Zenec Dvb T2 2018

De wereld? s i9000 grootste auto maker en maker van topkwaliteit Chevy pick-up truck onderdelen en Chevy Apparatuur, algemene Motoren hebben ook bijgedragen aan de restauratie van de 1965 Chevy Impala. Algemene Motoren heeft kopen de Impala met de nuttig en krachtige Duramax diesel aangedreven motor die gevonden op de nieuwste Chevrolet en GMC vrachtwagens. De dieselmotor Duramax is één van de schoonste diesel machines ooit gemaakt.

Algemene Motoren heeft gericht op verminderen milieuvriendelijke gevolgen van zijn voertuigen, evenals aanmoedigen energie bereik met de ontwikkeling van geavanceerde brandstofbesparende technologieën voor de conventionele auto waarin het gebruik van biobrandstoffen net als E85 ethanol en biodiesel evenals de vooruitgang elektrisch gestuurde auto’s als gemengd-stijl modellen, brandstof huidcellen, en die die kan worden aangedreven door gewoon lithium. De wereld wgv himmelblau de? s grootste autofabrikant heeft ook verbeterde is auto onderdelen waarin die van de Chevy pick-up truck deel stukken te maken eventueel zijn pick-up trucks eco-vriendelijk.

Gallery of Wgv Himmelblau De 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *